Agentii Vietii - Factorii Corectori ai oricarei devieri

Viata isi ia propriile masuri de aparare. Ca orice organism viu, reactioneaza la orice agresiune, deviere de la cursul normal.
De-a lungul existentei umane, cursul Vietii a fost tot timpul ajustat de acesti Factori Corectori.
Ce sunt acesti Factori Corectori?
Sunt Persoane nascute pentru asta. Nascute sa aduca ajustarile necesare Vietii. Destinul lor nu este unul obisnuit, insa nu se pot abate de la el.
Exista in Ei o chemare ancestrala, ce depaseste orice forma de intelegere.
Se nasc pentru acest Scop.
Se nasc pentru a elimina orice Element Perturbator.
In ultimul timp, cursul Vietii a fost grav afectat, deviat extrem de mult. Atat de mult, incat am ajuns sa traim intr-un univers "artificial creat". Piramida Valorilor Morale a fost rasturnata.
Chiar daca nu o vezi, dincolo de aparente se duce o lupta acerba. O lupta fara prizonieri. O lupta intre Factori Corectori si Elementele Perturbatoare...
Factorii Corectori sunt printre noi. Au existat de-a lungul istoriei, exista si acum.
Unii sunt la vedere si incearca sa schimb lumea, altii ascunsi, anonimi, luptand intr-o forma mai ascunsa. Si unii si altii sunt extrem de importanti pentru Sanatatea Omenirii.
Simti in tine un imbold atunci cand citesti povestea lor?
Simti in tine o dorinta apriga de a schimba lumea?
Simti in tine forta unui destin care depaseste intelegerea umana si care te impinge sa nu stai ignorant, cu mainile incrucisate pe piept?
Simti in tine chemarea lor?
Daca simti, atunci paseste. Nu iti fie frica de drumul acesta. Este calea pentru care ai fost nascut. Este DESTINUL TAU!

sâmbătă, 5 februarie 2011

Trezirea....primul pas pe Calea Luptatorului...

"Crezi ca ajungand pe aceasta pagina si citind cateva randuri, intelegi ce inseamna a fi Factor Corector?! Crezi ca daca cateva idei de aici te impersioneaza, iti plac si pe unele chiar le simti, asta te face sa fii neaparat un Factor Corector?!
Te inseli, cautatorule. Te inseli amarnic.
Calea Luptatorului este o cale a destinului. Nu te alegi singur. Esti ales.
Nu dorinta ta conteaza, ci calitatiile detinute. A vrea nu este egal cu a putea.
Luptatorii Vietii se nasc asa. Cu aceasta menire. O simt. O au imprimata in sange.
Te opresti si te intrebi : oare sunt sau nu?!
Cu siguranta ca nu esti. Doar simpatizezi aceasta cauza. Ceea ce este firesc. Viata e Fireasca.
Insa de la a simpatiza cateva idei si a fi un Factor Corector este o cale lunga.
Si totusi daca dincolo de aparentele ce te inconjoara, mintea ta vede mai mult, spiritul tau vrea mai mult, simti o neliniste fireasca, o dorinta arzatoare de a face Ceva, atunci POATE ca poti tinde la statutul de Factor Corector.
Primul pas pe aceasta Cale, este TREZIREA. Trezirea la Realitate. Incepi sa vezi in jurul tau lucruri care nu iti convin. Incepi sa afli lucruri din spatele cortinei. Simti influentele oculte ale puterii. Te detasezi de lucrurile lumesti. Capeti o Viziune de Ansamblu care nu iti da pace.
Desi pasesti si traiesti printre oamenii normali, totusi gandurile, simtirile tale ating ale sfere ale existentei. Dorintele tale se detaseaza de lumesc. Materialul devine decat o unealta ca sa iti desavarsesti dorintele spiritului. Si desi viziunea ta a lumii poate fi incadrata in domeniul spiritualului, totusi nu esti deloc mistic. Ba din contra o raceala si un pragmatism emana din fiecare fibra a fiintei tale. Pentru ca tu intelegi Realitatea cu ambele sale laturi : material si spiritual. Tu vezi capcanele intinse de Arhitectii Puterii. Simti Minciuna. Intelegi ceea ce conteaza.
Trezirea nu este un pas pe care il faci voit de cele mai multe ori, ci un complex de evenimente iti dezvaluie ceva de dincolo de aparente, si Spiritul tau se Trezeste. Te inflamezi... Simti Chemarea de dincolo. Si cu o dorinta arzatoare incepi sa cauti, Spiritul tau capata aceea neliniste specifica Cautatorilor.
Intr-o prima faza te simti pierdut...nu stii ce sa crezi. Efectele si ecourile a ceea ce afli in mintea ta te sperie. Vrei sa negi si sa treci mai departe. Insa nu mai poti fi Ignorant, oricat ai incerca. Samanta s-a trezit in tine. Este samanta Luptatorului, a Cautatorului de Adevar!
Insa sa nu iti imaginezi ca Trezirea este o binefacere, din contra, este o povara. O povara grea. In fata ti se descopera o realitate dureroasa, cruda. Lucruri pe care ni ti le imaginezi, ajungi sa le vezi si sa le intelegi. Vezi dincolo de cortina si de cele mai multe ori privelistea este impanzita de oameni murdari, perversi, manipularea nu are deloc scrupule.
Uneori pe acest drum te mai ratacesti. Povara e grea. Te indoiesti, eziti. Vrei sa dai inapoi...
Uneori reusesti o perioada, insa Sangele din tine isi simte chemarea. NU poti da inapoi, nu poti renunta.
Lupta asta e parte din fiinta ta.
Tu esti Lupta si ea esti Tu!
TREZESTE-TE! PASESTE!
Fara teama si indoiala! Aici iti este locul LUPTATORULE!

3 comentarii:

  1. Multumesc! Pentru textul expus in stanga si intitulat magnific "Cei veniti dintr-o balada de demult...."; Inseamna ca mai sunt si alti "ciudati" ca mine... si din aceasta cauza iti multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...mai sunt si alti "ciudati" cum ii numesti tu... asadar si tu simti Chemarea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant...sa spunem ca si eu sunt un "ciudat"...ar trebui sa discutam mai in detaliu...oricum pentru contact sunt de gasit pe mdzr.blogspot.com..am id-ul de messenger acolo...

    RăspundețiȘtergere