Agentii Vietii - Factorii Corectori ai oricarei devieri

Viata isi ia propriile masuri de aparare. Ca orice organism viu, reactioneaza la orice agresiune, deviere de la cursul normal.
De-a lungul existentei umane, cursul Vietii a fost tot timpul ajustat de acesti Factori Corectori.
Ce sunt acesti Factori Corectori?
Sunt Persoane nascute pentru asta. Nascute sa aduca ajustarile necesare Vietii. Destinul lor nu este unul obisnuit, insa nu se pot abate de la el.
Exista in Ei o chemare ancestrala, ce depaseste orice forma de intelegere.
Se nasc pentru acest Scop.
Se nasc pentru a elimina orice Element Perturbator.
In ultimul timp, cursul Vietii a fost grav afectat, deviat extrem de mult. Atat de mult, incat am ajuns sa traim intr-un univers "artificial creat". Piramida Valorilor Morale a fost rasturnata.
Chiar daca nu o vezi, dincolo de aparente se duce o lupta acerba. O lupta fara prizonieri. O lupta intre Factori Corectori si Elementele Perturbatoare...
Factorii Corectori sunt printre noi. Au existat de-a lungul istoriei, exista si acum.
Unii sunt la vedere si incearca sa schimb lumea, altii ascunsi, anonimi, luptand intr-o forma mai ascunsa. Si unii si altii sunt extrem de importanti pentru Sanatatea Omenirii.
Simti in tine un imbold atunci cand citesti povestea lor?
Simti in tine o dorinta apriga de a schimba lumea?
Simti in tine forta unui destin care depaseste intelegerea umana si care te impinge sa nu stai ignorant, cu mainile incrucisate pe piept?
Simti in tine chemarea lor?
Daca simti, atunci paseste. Nu iti fie frica de drumul acesta. Este calea pentru care ai fost nascut. Este DESTINUL TAU!

sâmbătă, 5 februarie 2011

Manulalul Factorului Corector

Un Factor Corector se naste, nu se educa.
Un Factor Corector se gaseste, nu se creeaza.
Un Factor Corector se cizeleaza, nu se formeaza.
Odata trezit, un Factor Corector simte Chemarea. Vede Realitatea in plinatatea ei, insa calitatiile sale de luptator sunt inca netrezite in el. Ele trebuiesc scoase la lumina, trebuie sapat in fiinta sa si ajuns la structura sa.
Un Factor Corector are nevoie de un antrenament un special la Mintii, dar si al Trupului. El devine o Arma.
Ceea ce deosebeste un Factor Corector de un om normal este MINTEA sa, capabila sa gestioneze informatii si situatii iesite din comun. Abilitatiile sale mentale sunt fortificate si trezite. Mintea si trupul sau trec prin provocari extreme.
Un Factor Corector este antrenat prin tehnica spartaniilor : cel ce supravietuieste, merge mai departe. Sunt utilizate tehnici extreme. Supravietuieste sau daca nu crapa, este una din legiile ce guverneaza pregatirea lor.

1. Frica - eliminarea oricarei bariere de blocaj psihologic din mintea ta
Daca iti e Teama nu ai ce cauta aici. Daca te temi pentru viata ta, mai bine ridica-te si paraseste-ne. Nu vrem sa avem de a face cu asa ceva.

2. Dogma - elimina orice rudiment de gandire ilogica, irationala
Un Factor Corector este un Om Liber in cuget si simtire. El este ancorat in Realitate, debarasandu-se de orice model sau sistem de gandire mistic, ilogic, dogmatic.
.........................................................................

2 comentarii: