Agentii Vietii - Factorii Corectori ai oricarei devieri

Viata isi ia propriile masuri de aparare. Ca orice organism viu, reactioneaza la orice agresiune, deviere de la cursul normal.
De-a lungul existentei umane, cursul Vietii a fost tot timpul ajustat de acesti Factori Corectori.
Ce sunt acesti Factori Corectori?
Sunt Persoane nascute pentru asta. Nascute sa aduca ajustarile necesare Vietii. Destinul lor nu este unul obisnuit, insa nu se pot abate de la el.
Exista in Ei o chemare ancestrala, ce depaseste orice forma de intelegere.
Se nasc pentru acest Scop.
Se nasc pentru a elimina orice Element Perturbator.
In ultimul timp, cursul Vietii a fost grav afectat, deviat extrem de mult. Atat de mult, incat am ajuns sa traim intr-un univers "artificial creat". Piramida Valorilor Morale a fost rasturnata.
Chiar daca nu o vezi, dincolo de aparente se duce o lupta acerba. O lupta fara prizonieri. O lupta intre Factori Corectori si Elementele Perturbatoare...
Factorii Corectori sunt printre noi. Au existat de-a lungul istoriei, exista si acum.
Unii sunt la vedere si incearca sa schimb lumea, altii ascunsi, anonimi, luptand intr-o forma mai ascunsa. Si unii si altii sunt extrem de importanti pentru Sanatatea Omenirii.
Simti in tine un imbold atunci cand citesti povestea lor?
Simti in tine o dorinta apriga de a schimba lumea?
Simti in tine forta unui destin care depaseste intelegerea umana si care te impinge sa nu stai ignorant, cu mainile incrucisate pe piept?
Simti in tine chemarea lor?
Daca simti, atunci paseste. Nu iti fie frica de drumul acesta. Este calea pentru care ai fost nascut. Este DESTINUL TAU!

joi, 30 decembrie 2010

Dialog cu un Agent al Vietii

"In urma cu 20 de ani, aflam cu stupoare de existenta acestei categorii de oameni. Acum 20 de ani subiectul era extrem de putinel accesibil, mai ales ca nu auzisem niciodata vorbindu-se de societati secrete, de grupari ezoterice.
Auzind de Agentii Vietii am perceput un fel de grupare mistica, de fanatici dogmatici ai unei filozofii ciudate de viata. Cel care mi-a deschis insa orizontul fata de acest subiect a fost  in mod ciudat un fost lucrator al SSI-ului, serviciul de informatii al Romaniei din perioada interbelica. Asocierea aceasta intre Agentii Vietii si un lucrator intr-un domeniu destul de militarizat a fost extrem de ciudata. Mai tarziu am inteles legatura.
Nu voi intra in detalii inutile, ci voi reda mai jos dialogul avut cu un astfel de Agent al Vietii, dialog avut in mod accidental si suprinzator :
I.: Agent al Vietii? Suna extrem de mistic!
R.: Ba chiar deloc. Suna poate doar pentru o minte antrenata sa vada numai aparentele. Noi nu credem deloc in dogme. Mistica este o inselatorie, creata si utilizata sa ascunda adevaruri periculoase. Plus ca denumirea de Agent al Vietii e arbitrara. Putea fi utilizata orice alta denumire : Factor Corector, Luptator Anonim, etc. Important este ceea ce face noi, faptele vorbesc. Iar acestea nu au nimic mistic in ele.
I.: Si ma rog, ce exact faceti?
R.: Orice e necesar ca sa eliminam orice Element Perturbator al Vietii. Stiu ca v-am bagat in ceata. Insa lucrurile sunt mai simple decat suna. Viata, Omenirea are cursul sau de evolutie. Se pare ca de-a lungul istoriei cursul firesc al lucrurilor a fost deviat si astfel au aparut persoane care sa indrepte acest curs. Cum? Unii au facut-o prin inventii, altii prin fapte martirice, alti prin invataturi. Unii i-au numit initiati, alti martiri, etc.
De-a lungul timpului am auzit de un Leonardo Da Vinci, de un Krishna, de Zamolxe, etc.
I. : Da, dar ceea ce spuneti aici din ce stiu eu e legat de societatiile secrete, nu? Voi ce legatura aveti cu acestea?
R.: In trecut anumiti Agenti ai Vietii s-au coalizat in Grupuri. Asa au aparut Societatiile Secrete, majoritatea dintre ele gazduind Adevaruri Interesante. Cei primiti aici erau atent si sever selectati. De aici si implicarea acestor Societati in Mersul Istoric....Totusi la un moment dat s-a produs Ceva. Elementele Perturbatoare au infiltrat, preluat si utilizat aceste societati secrete in scop invers. Cei mai multi Factori Corectori s-au ratacit. Unii au uitat cine sunt si de ce sunt capabili. Actual Societatile Secrete au ajuns sa fie ele insele Elemente Perturbatoare.
I.: Deja m-ati pierdut. Deci cei care trebuiau sa apere Cursul Vietii au ajuns sa-l devieze?
R.: Nu, nu ei au ajuns sa-l devieze, ci Elementele Perturbatoare. Numai ca ei au preluat fraiele acestei lumi. Marea problema a secolului in care traim este ca Viata este dirijata dupa o piramida a valorilor rasturnata si dupa un sistem de reguli artificiale. Elementele perturbatoare au creat un Univers Artificial in care traim. Un univers ghidat de elementul Bani, unde sunt promovate valorile pur materiale si egoiste, o omenire ce se scalda in conceptii primitive, absorbiti de niste dogme religioase care indobitocesc. Oamenii au ajuns simple animale, dependenti de tubul digestiv si de aparatele reproductoare.
I.: Asadar Lumea a involuat...
R.: Exact, asta e cuvantul. Noi vrem sa impiedicam elementele care se opun evolutiei. Acum sute de ani ne luptam cu Inchizitia si cu intunericul religiei. Acum ne luptam cu Stapanii din Umbra...
I.: Stapanii din umbra?! Adica?
R.: Exista un grup de indivizi care doresc sa controleze lumea, sa o faca sa se miste dupa regulile lor, reguli strambe. Asta cautam sa facem noi, sa impiedicam sa se instaureze aceasta Noua Ordine Mondiala...o Ordine Artificiala. Viata se desfasoara dupa alte legi...
I. : Si de unde stiti care sunt aceste legi ale Vietii?
R. : Asa cum stim si care sunt legile fizice ale Universului in care traim. Voi da decat un exemplu pentru a intelege esenta. Legea continutului...In lumea asta am fost invatati, educati, conditionati sa gandim numai dupa aparente. Universul in care traim ne invata insa ca aparentele inseala, ca deseori forma nu este egal cu continutul si sub diverse forme pot sta acelasi continut sau invers. Ca nu exista o relatie directa intre forma si continut. Insa Stapanii din Umbra se incapataneaza sa ne educe astfel. Se incapataneaza sa puna evenimentele, persoanele in scheme numerologice sau kabalistice. Ceea ce este o mare prostie...Ni se impune suprematia superficialitatii. Judecam oamenii dupa cum arata si nu dupa calitatile lor. Nu are rost sa continui ideea, cred ca ati priceput-o.
I. : Sincer ma cutremura ceea ce imi spuneti. Si incerc sa inteleg de ce mi-o spuneti. Banui si inteleg ca in general este un domeniu rezervat, discret...
R. : Ati inteles. Asa-i. Desi sunt oameni care intuiesc. Desi sunt oameni care inteleg. Desi sunt oameni care ajuta, totusi Factorii Corectori in marea lor parte sunt anonimi. Si asta pentru ca Stapanii din Umbra ii cauta si incearca sa-i neutralizeze prin orice mijloace. Si da, ati aflat pentru ca trebuia. ORICINE AFLA DE NOI, ESTE PENTRU CA TREBUIA!...

Aici se incheie conversatia extrem de scurta din punctul meu de vedere cu acest individ, care se ridica si paseste sigur de el spre o directie necunoscuta. Raman locului, la fel de in ceata ca inainte si ma intreb : Cine este acest om?!"

2 comentarii:

  1. Elementele Perturbatoare au reușit să separe Esența de Aparență, și să inducă credința că cele două lucruri sunt diferite între ele. În realitate, Esența și Aparența sunt un Întreg, sunt două extremități ale aceluiași lucru. Aici greșesc Elementele Perturbatoare

    RăspundețiȘtergere