Agentii Vietii - Factorii Corectori ai oricarei devieri

Viata isi ia propriile masuri de aparare. Ca orice organism viu, reactioneaza la orice agresiune, deviere de la cursul normal.
De-a lungul existentei umane, cursul Vietii a fost tot timpul ajustat de acesti Factori Corectori.
Ce sunt acesti Factori Corectori?
Sunt Persoane nascute pentru asta. Nascute sa aduca ajustarile necesare Vietii. Destinul lor nu este unul obisnuit, insa nu se pot abate de la el.
Exista in Ei o chemare ancestrala, ce depaseste orice forma de intelegere.
Se nasc pentru acest Scop.
Se nasc pentru a elimina orice Element Perturbator.
In ultimul timp, cursul Vietii a fost grav afectat, deviat extrem de mult. Atat de mult, incat am ajuns sa traim intr-un univers "artificial creat". Piramida Valorilor Morale a fost rasturnata.
Chiar daca nu o vezi, dincolo de aparente se duce o lupta acerba. O lupta fara prizonieri. O lupta intre Factori Corectori si Elementele Perturbatoare...
Factorii Corectori sunt printre noi. Au existat de-a lungul istoriei, exista si acum.
Unii sunt la vedere si incearca sa schimb lumea, altii ascunsi, anonimi, luptand intr-o forma mai ascunsa. Si unii si altii sunt extrem de importanti pentru Sanatatea Omenirii.
Simti in tine un imbold atunci cand citesti povestea lor?
Simti in tine o dorinta apriga de a schimba lumea?
Simti in tine forta unui destin care depaseste intelegerea umana si care te impinge sa nu stai ignorant, cu mainile incrucisate pe piept?
Simti in tine chemarea lor?
Daca simti, atunci paseste. Nu iti fie frica de drumul acesta. Este calea pentru care ai fost nascut. Este DESTINUL TAU!

marți, 28 decembrie 2010

Pasind pe drumul fara intoarcere....

Privesti in jurul tau si simti ca traiesti intr-o societate care nu te intelege...
Privesti in jurul tau si simti ca piramida valorilor este rasturnata...
Privesti in jurul tau si la oamenii din jurul tau. Ii simti straini si diferiti. Nu te simti dintre ei, nu pactizezi cu ei pe cararea vietii lor, in mincile si maruntele preocupari pe care le au.
Privesti in jurul tau si intelegi mai mult decat se lasa sa se vada. Simti si stii ca exista ceva dincolo de cortina. Intrezaresti ceva dincolo de scena mondiala. Intelegi ca lucrurile sunt acoperite de aparenta. Tu reusesti sa vezi dincolo de ea...
Privesti in jurul tau si ai un sentiment de revolta, de neliniste, de nemultumire. Simti in tine un impuls in a face ceva, de a nu sta cu mainile incrucisate.
Nu mai esti atras de chestiunile sociale marunte, nu te mai intereseaza cotidianul plictisitor. Simti ca tu ai Altceva de facut. In sangele tau e inscriptionat ceva mai puternic decat orice pe lumea asta. O misiune ancestrala, o misiune trasata chiar de Viata insasi.
Esti un Agent al Vietii, un Factor Corector al Cursului...
Poate ca inca nu o stii, poate ca nici macar nu o banuiesti.
Insa e ceva ce nu poti schimba.
Este un drum pe care vei pasi mai devreme sau mai tarziu. Usor, usor vei simti ca trebuie sa faci asta.
Unii descoperim acest fapt singurei, altii ajutati de Mentori.
Dar toti, indiferent de situatia, vom pasi pe un drum fara intoarcere. Caci da, acest drum nu are intoarcere, este un drum pe care ceilalti, ceilalti diferiti de noi nu l-ar intelege niciodata.
Daca ar stii ne-ar numi nebuni, sacrificati, fanatici..
Insa acestea nu sunt decat etichetele unora care nu inteleg nimic din asta.
Primul lucru care il inveti, este ca APARENTELE INSEALA. Sa nu pui mare pret pe ele, sa depasesti forma si sa vezi continutul. Sa nu judeci inainte de a cunoaste si intelege.
Asadar, PASESTE PE ACEST DRUM....
Usor, usor VEI INTELEGE!

2 comentarii:

  1. prima lectie invatata a fost aceasta :NIMIC NU E CEEA CE PARE...drumul e greu dar mi l-am asumat...restul e TACERE si lupta

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, aparentele inseala intotdeauna, mai ales intr-o astfel de lume a umbrelor. Asadar sa inteleg ca ai fost "initiat" pe Calea Luptatorului...

    RăspundețiȘtergere